Cristiana Lucaci

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7290″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Cristiana Lucaci este consultant tehnic si inginer in cadrul Microsoft

Cristiana a terminat Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul ASE cu specializare in Informatica Economica si IT Management, programul de studiu fiind urmat in Romania, Austria si Olanda. Cristiana a urmat și un program de masterat în Managementul Proceselor IT si de Business.

Și-a început cariera printr-un internship in cadrul Microsoft, ca Inginer de Suport, iar în prezent lucrează ca si consultant in stabilirea si implementarea strategiilor de digitalizare a organizatiilor Enterprise din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

În paralel cu jobul, Cristiana este implicată activ în sectorul civic și social, prin proiecte și programe care au ca scop dezvoltarea tinerilor și transformarea digitală a organizațiilor. În prezent este EU Code Week Ambassador in initiativa Code Week derulata de Comisia Europeana și activeaza în organizația Rotaract Bucuresti. In trecut Cristiana a activat in organizatia GEYC (Group of the European Youth for Change) in cadrul careia a avut si rolul de vicepresedinte, axandu-se pe dezvoltarea relatiilor externe ale organizatiei si scrierea si implementarea proiectelor europene de tineret.

Din 2019, Cristiana este și Digital Community Educator la Digital Nation, fiind ea însăși pasionată de upgrade și dezvoltare profesională. Mai multe despre specializările și certificările Cristianei puteți găsi pe profilul ei de Linkedin.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]